Jaha då hände det igen...

Det gick väldigt lång tid mellan förra inlägget och detta. Men fasiken, jag har för lite tid på mina dygn! Och inte har forskarna kommit på en bra lösning på hur man får fler timmar på dygnet. Jaja, det blir som det blir helt enkelt.
Har i alla fall hunnit med en massa på hästfronten som vanligt:

  • Julius kom TREA i sista loppet som vi var nere i Umeå och körde! Han var sååå duktig. Det var många hästar i loppet och Julius startade långt bak. Banan hade inte det bästa underlaget heller. Det var en grå häst jag fick in i stallet sen kan jag säga. Men DUKTIG JULIUS!!! Nu är det träning i vinter soom gäller och sen nya starter nästa år.
  • I ridningen har vi fokuserat på lugn och sansad ridning eftersom han har varit ganska pigg och alert. Mycket lydnad.
  • Vi har ju fått snö så i helgen var vi ute och galopperade på ängar i snön! Äntligen, har längtat ett tag :) Julius tyckte det var superskoj och fräste på världens fart.
  • Har hunnit få sällskap av en älg på ridplan vilket har lett till att Julius har tyckt att det har varit skitläskigt att vara där och bara för det så har vi varit där hela tiden. Igår gick det faktiskt bra, då stressade han inte upp sig som tidigare.
  • Kex har vi varit ute och kört och det gick bara bra som vanligt. Var lite kallt bara eftersom vi inte hade halsdukar för ansiktena. Får hoppas på att det blir varmare ute nu så att vi kan köra mer.
  • Bai Winn har jag ridit ganska mycket sista tiden vilket alltid är kul! När jag har ridit honom har jag fokuserat mycket på ridvägarna eftersom han hemskt gärna genar och går sin egen väg men det tillåts inte. Har också jobbat mycket i låg form. Jag har däremot inte haft några problem med att få honom att gå framåt. Han har varit ganska pigg senaste veckorna så det har varit roligt att rida han. Ökningarna har varit bra men han orkar inte hålla formen då så det har vi också fokuserat på. Det har gått lite framåt i alla fall.

Ja det var lite från allt som har hänt de senaste veckorna :)


Ryttare & Häst

Min profilbild

_____________________

RSS 2.0